Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE – 66 Ari – Llapnasellë

, Graçanicë
Për Shitje
15,800 € per Ari

Përshkrimi

Trualli i pajisur me fletë poseduese gjendet në Llapnasellë, komuna e Graçanicës, përballë "Prishtina Golf". Ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 66 Ari dhe është tokë për ndërtim brenda planit urbanistik. Trualli posedon infrastrukturë të plotë si: energji elektrike, ujësjellës dhe kanalizim.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 66 m2
  • 128 Vizita
ID: PROAC5517
Siperfqaje Toke: 66
Disponueshmëria: Në dispozicion