Objekt afarist me QIRA – Magjistralja Prishtinë - Mitrovicë – 1400m² + 23 Ari tokë

, Prishtina
Për Qira
5,000 € /Muaj

Përshkrimi

Objekti afarist me sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 1400m² + 23 Ari tokë, ndodhet në zonën industriale, në Magjistralen Prishtinë - Mitrovicë.
Objekti është i ndërtuar duke përdorur materiale cilësore dhe teknologji inovative. Ka lokacion shumë të favorshëm dhe shumë të frekuentuar, qasje të shpejtë në rrugët kryesore të kryeqytetit, me 80m gjërësi për në rrugë kryesore. Hapësirat e këtij objekti mund të përdoren për zhvillimin e veprimtarive biznesore, varësisht nga kërkesat që kanë klientët.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Objekt Afarist
  • Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 1400 m2
  • 43 Vizita
ID: PROAC5648
Siperfaqe Neto: 1400
Siperfqaje Toke: 23
Disponueshmëria: Në dispozicion