Lokal në SHITJE – Prishtina e Re – 156m²

Prishtina e re, Prishtina
Për Shitje
Çmimi Sipas Marrëveshjes

Përshkrimi

Lokali gjendet në udhëkryq te lagjja Prishtina e Re, afër "Albi Mall" dhe "Hotel International Prishtina".
Ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 156m², mund të ndahet në dy pjesë dhe ndodhet në katin përdhesë. Lokali karakterizohet me hapësirë maksimalisht të shfrytëzueshme dhe mund të përdoret për veprimtari të ndryshme biznesore, si: qendër e vogël tregtare, organizatë, agjenci të ndryshme, studio etj. Ka pozitë të mirë, pamje të hapur dhe qasje të lehtë në rrugë kryesore. Avantazh është se posedon parking me hapësirë të mjaftueshme. Kontrata për këtë pronë bëhet tek noteri.

Lokali përbëhet nga:
- Hapësirë e gjerë
- 2 banjo
- Terasë

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 156 m2
  • 66 Vizita
ID: PROAC5708
Siperfaqe Neto: 156
Disponueshmëria: Në dispozicion