Banesa në SHITJE – Kompleksi ELENA/Prishtina e Re

Prishtina e re, Prishtina
Për Shitje

1250€/ m2

Përshkrimi

Ofrohen për shitje banesa të cilat gjenden te Prishtina e Re, në Kompleksin ELENA, ndërtues Astral Consctrucion. Kompleksi Elena është kompleks banesor i cili përbëhet nga 167 banesa me 18 lloje të ndryshme të banesave me planimetri të ndryshme. Përbëhet nga 25 lokale afariste të cilat ofrojnë hapësira dhe plane shumë të përshtatshme për çdo biznes.

Lokacioni i objektit është në një ndër vendet më të bukura të lagjes Prishtina e Re dhe Rrugës A ku në horizont ka të gjithë qytetin e Prishtinës, me një pamje direkte nga qyteti e cila nuk cenohet nga pjesa poshtë e lagjes. Objekti pritet të përfundohet në qershor të vitit të ardhshëm. Kontrata për këto prona bëhet tek noteri.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: Under Construction
  • Apartment Block
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • m2
  • 42 Vizita
ID: PROAC5822
Disponueshmëria: Në dispozicion