Lokal me QIRA – 300m² – Lakrishtë

Lakrishtë, Prishtina
Për Qira
Çmimi Sipas Marrëveshjes

Përshkrimi

Ky lokal ndodhet në një nga komplekset më të njohura, "Icon Tower" në Lakrishtë. Lokali përmban një hapësirë prej 300m² ndërsa ndodhet në katin përdhesë. I përshtatshëm për një larmi aktivitetesh biznesore, lokali mund të shfrytëzohet për restorant, Call Center, fitnes, supermarket, klinikë, qendër e eventeve etj. Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike. Avantazh është se lokali gjendet në një zonë shumë të frekuentuar që i siguron lokalit një fluks të lartë të klientëve dhe mundësi të mëdha për një biznes të suksesshëm. Poashtu posedon hapësirë të mjaftueshme për parkim.

Lokali përbëhet nga:
– Hapësirë pune
– Banjo

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 300 m2
  • 71 Vizita
ID: PROAC6011
Siperfaqe Neto: 300
Disponueshmëria: Në dispozicion